sâmbătă, 10 martie 2012

A treia zi

               E incredibil cât de indiferenți sunt românii ,căt de nerealiști ,cum să se schimbe viața lor dacă nu fac nimic pentru asta?!Ei știu doar să se plângă ,să privească atunci cînd semenii lor sunt la greu,să bârfească pe la colțuri de stradă și chiar atunci  când ar fi cazul să ia o atitudine corectă, să devină orbi și muți,cu tot felul de scuze patetice:,,Ce putem face?!”
                  Treziți-vă ,e momentul schimbării,dragi români !Armele noastre sunt voturile.Fiecare om e important,deci fiecare poate face ceva pentru noi și România .Nu stați deoparte și faceți bășcălie,bășcălia este arma prostului în fața valorii.
                  Să mergem până la capăt ,să mergem la vot,să fim consecvenți  și măcar acum să ne urcăm în barca potrivită.
                  Românii pot schimba lumea!
,,La cosit”  de Mitea Camelia



Un comentariu:

  1. Nicoleta, ai perfecta dreptate! Majoritatea oamenilor doresc sa se produca o schimbare in viata lor dar tot asa majoritatea nu fac nimic pentru a determina aceasta schimbare! Einstein (scuza daca nu am scris corect numele) spunea asa: "repetand aceliasi actiuni vom avea aceliasi rezultate, deci ca sa avem rezultate diverse trebuie sa schimbam actiunile..." si Isus anainte de el spunea acelasi lucru prin legea semanatului :" ceea ce seamana omul aceea si culege" asa ca daca vrem sa culegem ceva mai bun, trebuie obligatoriu sa semanam ceva mai bun... si cred ca invatamintul poate fi una dintre cheile principale! Binecuvantari tuturor romanilor de pretutindeni si in mod deosebit bunilor mei sateni!!! :)

    RăspundețiȘtergere